Opdateret den 9. april 2015.

Conia lamperne fra danske VITA – Skandinavisk design i høj kvalitet til overkommelige priser. De kogleformede pendler med de bløde blade skaber et unikt udtryk, og giver et flot og brugbart lys. De mange blade skaber en rigtig smuk kontrast når lyset tændes.

VITA Copper pendel

Kobberpendel fra VITA

VITA Black&Gold lampe

Black & Gold Conia pendel

Conia pendlerne er fremstillet i polypropylen, et robust plast materiale der bruges til rigtigt mange ting, og er nemt at rengøre. Conia pendlerne fås i 2 størrelser, den store model som er 45 cm i diameter, og en lille model som er 30 cm i diameter. Lamperne findes i 3 smukke farver, hvid, sort/guld, samt kobberfarvet.

VITA Conia pendel i sort og guld

Sorte Conia lamper i køkken

Conia i sort med guldfarvet inderside er i virkeligheden mere en skulptur i hjemmet, end en egentlig lampe. Lyset fra den er meget afdæmpet, men utroligt hyggeligt og dekorativt. Det er klart en kombination der skal ses live.

VITA Conia kobberlampe

VITA Conia kobberfarvet pendel

Sådan samles Conia lampen

De flotte Conia lamper leveres ligesom de fleste andre lamper fra VITA usamlet i en flot æske, og samles nemt på 10-20 minutters tid helt uden brug af værktøj. Den bløde, men robuste konstruktion gør at selv dem med ti tommelfingre kan være med når de skal samles.

Find Conia lamperne i webshoppen

Du kan købe din Conia lampe i vores webshop her, og få den leveret lige til døren. Lamperne findes i to størrelser, og tre farver.

Du kan også se alle de andre flotte lamper fra VITA og læse mere om VITA!

Conia lamperne leveres som standard uden pendelophæng, dette kan tilkøbes under tilbehør. VITA har deres egne ophæng som fås i enten sort eller hvid, men du kan sagtens bruge andre lampeophæng – bare der er en omløbsring. Du kan også være kreativ og kombinere din Conia lampe med en farvet eller mønsteret stofledning, her er det er kun fantasien der sætter grænser.

Lamperne kan også ses på VITA’s hjemmeside.