Med Discocó lampen, har designeren Christophe Mathieu for Marset Barcelona skabt en ekstraordinær og ekstravagant pendel. Den smukke Discocó lampe er udformet af 35 cirkelelementer beklædt med lak.

Lampen giver en direkte nedadrettet belysning sammen med en dramatisk effekt af lys og bløde skygger.

Sort og guld Discocó lampe

Discocó pendel i sort med guldfarvet inderside

Stor sort Discocó pendel med guldlakeret inderside – unikt og eksklusivt udtryk

Klassisk belysning med et organisk snit

Discocó lampen giver et godt direkte nedadrettet lys sammen med et flot spil af lys og skygger der fordeler sig i lampens cirkelformede blade. Yderligere reflekteres lyset i den forkromet kugle i centrum af lampen, hvori alle lampens blade er forankret.

Discoco lampe over bord

Discocó lampe

Discoco designerlamper Marset

Den eksklusive lampe kan fås i mange farver, f.eks. blank hvid, mat grå eller den flotte model med sorte blade og guldfarvet inderside. Personligt synes jeg de matte farver klæder lampen bedst, og Discocó i mat mørkegrå er da også min favorit i serien. Se vores udvalg i webshoppen og bliv inspireret!

Lamperne bliver leveret usamlet og samles herefter nemt, der er endda et par hvide stof handsker med til lampen så du er fri for at tørre fingeraftryk af efter lampen er blevet samlet.

Designeren bag Discocó lampen

Se videoen herunder hvor Christophe Mathieu fra Marset viser Discocó lampen frem, og fortæller om hele design processen der ligger bag lamperne.

Du kan se alle de flotte Discocó lamper i vores webshop.

Designerlamper fra Barcelona

Producenten af Discocó lamperne er Spanske Marset, et firma der har dedikeret sig til at skabe innovative førsteklasses designs i materialer af god kvalitet. Lamperne fra Marset er både raffineret og moderne.

Kig forbi vores webshop og se hele udvalget af designlamper fra Marset, eller nogle af alle de andre designlamper vi fører i vores sortiment.