Danske VITA trækker eventyret ind i hjemmet med fjerlampen Eos.
Lavet af ægte gåsefjer, sat på en skærm af papir, fremstår VITA Eos eksklusivt i sit organiske design og runde form.

Se Eos fjerlampen fra VITA i vores webshop.

Eos XXL fjerlampen fra VITA

Eos XXL fjerlampen

Det ser rigtig flot ud at bruge VITA Eos fjerlampen som en lysekrone og hænge den midt i rummet. Gennem det elegante design skabes herskabsstemning og en helt ny oplevelse af rummet. Du kan også give dit rum et luksuriøst udtryk ved at hænge flere af de mindre fjerlamper i forskellige højder i en klynge. Denne fjerlampe lægger man mærke til, uden at den er overvældende i sit design.

Eos fjerlamper fra VITA

Eos lamperne fra VITA

VITA’s fjerlampe kan desuden transformeres fra pendel til gulv- eller bordlampe, med de lette stativer fra VITA.
Med en fjerlampe fra VITA kan du få en unik bordlampe som er lige dele et dekorations objekt og lampe. Eos fjerlampen fås både i hvid og i lysebrun. Begge farver giver et stemningsfuldt lys.

Eos fjerlampen som gulvlampe

Eos gulvlampe

Fjerlampen fra VITA har et fantasifuldt og eventyrligt udtryk. Den har en visuel lethed og ser næsten ud som om den svæver. Samtidig er der noget trygt og blødt over de mange fjerlag.

Den skandinaviske designstil ses tydeligt i VITA’s Eos fjerlampe. Den flotte fjerlampe vækker ens nysgerrighed og bærer spor af den skandinaviske fortæller-stil. Fjerlampen virker til nærmest at fortælle en historie gennem lyset der kommer ud igennem de mange ægte gåsefjer.

VITA Eos bordlamper

Eos Lightbrown bordlamper

Eos lampen kan ses i kataloget for VITA 2015. VITA beskriver deres designs som ”thoroughly designed, quality lamps from grade-a materials”. Den gode kvalitet i design og materialer ses tydeligt i VITA Eos fjerlampe. Se Eos fjerlampen i webshopppen.