Lampeblog for lampenørder

Kun lampenørder kan finde på at skrive en lampeblog.

I virkeligheden er vi nok alle nørder på et eller andet plan. Vi er absolut ikke nogen undtagelse, og alle os bag Lys-Lamper.dk er betaget af lamper og belysning.

Nogle af os er mest til de danske design klassikere, så som Le Klint, Louis Poulsen, andre har en fetich for lamper til badeværelset (ja det lugter lidt af crazy), eller italienske designer lamper.

“guderne skal vide at der er mange grimme lamper derude” På vores lampeblog skriver vi om det der fanger vores opmærksomhed i den store verden af lamper – for guderne skal vide at der er mange grimme lamper derude, nogle er oven i købet sjove, og så er der de lamper der bare er drønlækre.

Vi håber selvfølgelig at I bliver inspireret af vores lampeblog til at købe lamper online i vore lampeshop Lys-Lamper.dk. Men I er også meget velkomne til at komme forbi vores lampeforretning på Christianshavn i København og få en snak om bordlamper, gulvlamper, pendler og ikke mindst valg af lyskilder, når nu EU har været så flinke at gøre det svært at finde rundt i.

Læs videre på vores lampeblog og se lyset.

Løvenkjær butik i store kongensgade København

Løvenkjær butik i store kongensgade København

Lys-Lamper.dk drives af Løvenkjær A/S Aut. El-installatør. Siden 1914 har vores elektrikere serviceret København og Amager, og i alle årene har vi haft lampeforretning. Først i Store Kongensgade, sidenhen på Christianshavn.