Det tyske designfirma NYTA har med Tilt lamperne forenet kvalitet, minimalisme og funktionalitet. Tilt lampen er en pendel der kan drejes 360° og vippes 110°. Denne fleksibilitet gør at du altid har lyset lige der hvor du skal bruge det.

Tilt lampe mat hvid

Tilt by NYTA

Tilt er funktionel både som spot- og læselampe

Det innovative design gør at lampen fungerer som en skålformet reflektor, der frit kan flyttes rundt, så lyskilden altid kan lede lyset ud i rummet eller mod det du ønsker at belyse.

Tilt lampen er et godt eksempel på hvad der sker når kvalitet, minimalisme og funktionalitet går op i en højere enhed.

Sort Tilt pendel fra NYTA

Innovativt lampedesign

Lampen vandt i efteråret 2013 Formland UP/Graded Design Award for mest innovative produkt. Tilt vandt prisen i et felt bestående af ti produkter, der var nomineret af et ekspertpanel af branchefolk inden for design og interiør.

Lampen har også vundet en Interior innovation award 2014, og har desuden været nomineret til yderligere to tyske design priser, bl.a. Designpreis der Bundesrepublik Deutchland.

Tilt lampens designpriser

Tilt lampens mange designpriser

Tilt lamper

Tilt lampen fra NYTA

Pendlen kan fås i to størrelser, den store model på 28 cm i diameter, og de lidt mindre Tilt S, der er 18 cm i diameter. Netop i denne mindre størrelse finder lampen måske sin bedste anvendelse, idet den passer perfekt over køkkenborde eller arbejdsborde.  Kombinationen af de to størrelser giver, som billedet viser, en god dynamik.

Lamperne er udført i metal og findes i tre matte farver, hvid, sort og grå. Alle Tilt lamperne har en flot mat hvid finish på indersiden af lampeskærmen.

Tilt giver et behageligt og blødt lys, og lampen dirigerer belysningen præcis, hvor det er nødvendigt. Nem og intuitiv håndtering tillader at dreje og svinge lampeskærmen langs dens aflange åbning i alle retninger. Lampeophænget med stofledning kan fås i flere forskellige farver, så der kan matches til lige det look du ønsker.

Det tyske brand NYTA der er grundlagt af tre belysningsdesignere markedsføres af Lampefeber i Danmark, og kan naturligvis købes hos os i vores webshop, eller i vores lampeforretning på Christianshavn.