Trafiklampe, som den 3-armede gulvlampe hedder i folkemunde, har i generationer været en del af danske hjem. I gamle danske film ser vi den af og til i hjørnet af stuen, hvor den i forskellige gørrelser og størrelser signalerer enten den hippe stil, eller afdanket hybel med nikotingule vægge.

“trafiklampen er på gaden i fuld styrke” 

Trafiklampen er en klassiker, og som en ægte klassiker dukker den op med jævne mellemrum, trender igennem igen, bliver hip for en tid, hvorefter den fader ud – indtil næste gang… Trafiklampen har ændret form og størrelse undervejs, har på makaber vis fået hugget en arm af og blevet kaldt fodgængerlampen, eller havde den kun to arme til at begynde med? Trafiklampens fødsel ligger uden for vores historiske bevidsthed, men at trafiklampen er på gaden i fuld styrke har vi bestemt bemærket.

Lamper i kobber har det seneste års tid gjort sit indtog (igen) i indretningen af stuer og køkkener. Det har danske NielsenLight bemærket, og lanceret trafiklampen i en version i blankt kobberlook med flexarme i blankt krom. Formen er den klassiske trompetfod med to eller tre flexarme. Trafiklampen i kobber kan sammen sættes sammen med skærme i et væld af farver – støvede blå nuancer er dog vores favorit, med army som en stærk nummer to.

Fodgængerlampe kobber NielsenLight

Fodgængerlampen i kobber fra NielsenLight

Trafiklampen findes med både to flexarme (fodgængerlampen) og tre flex arme (trafiklampen) i krom. Versionerne i kobber har en afbryder på hver flex arm.

Design din egen version af trafiklampen!
Lampefoden kan fås i sort, hvid, antik messing, krom, sort forkromet, samt i kobber. Du vælger selv lampeskærmene, og der er et hav af farver og muligheder. Lampeskærmene passer både til trafiklampen og fodgængerlampen. Gulvlampen samles nemt og hurtigt, og skærmene kan let monteres/skiftes ud.

Hvordan skal din lampe se ud?

Se udvalget i vores lampeshop.

Læse mere om NielsenLight.